Annonsering, annonsera kommusvis, lokal annonsering             

       Här hittar ni flera dekalkit från sledwrap.eu              

 

     

Vi tillverkar kvalitets dekalkit till de flesta skotermodeller.

Alla dekalkit är laminerade för högsta hållfasthet och har bästa passform.

Dessa dekalkit till snöskotrar som ingår i serien (Approved) har hög synlighetsfaktor och kommer endast säljas under en begränsad tid.

 

Kostnad för något av dessa skoterdekorkit är 3300 kr inkl moms.

Tank och tunnel +1300 kr inkl moms.

Vi levererar till Norge och Sverige (frakt 89 kr)

 

Vissa kit som finns till ett märke kan finnas till flera, maila oss och kolla: doroteaaktuellt@gmail.com

 

Med bästa service och högsta kvalitet på våra produkter, är vår ambition alltid att ni som kund skall känna er nöjda och vilja återkomma.

 

Är ni inte nöjda med grafiken på er leksak, kontakta oss så hjälper vi er. Om ni vill ha ett eget custom dekalkit  till er eller era maskiner, hör då med oss. Önskar ni lika dekor på bil och skoter, då hjälper vi er med ett snyggt dekalkit till båda. Våra dekalkit trycks på en endurovinyl med hög vidhäftning, därefter lamineras dekalkitet innan det konturskärs. De har blivit testade och de håller. Har du en egen idé till ett dekalkit, vi hjälper er gärna. Om ni är ett företag och är intresserade? Klicka då nedan.

public_html/Flyer_sledwrap.pdf

Att dekala upp sin snöskoter har blivit vanligt, man vill synas och ha en snygg maskin. Är man en firma så är duktiga åkares maskiner en riktigt bra plats för er reklam. Detta är relativt nytt men det fungerar mycket bra till en låg insatts. Vi umgås med och försöker knyta till oss duktiga och trevliga åkare hela tiden. De ger oss inspiration att ta fram marknadens coolaste dekalkit till snöskotrar. Är du crossåkare, freerider eller bara gillar att köra snöskoter. Kontakta oss, vi kan erbjuda viss sponsring på ert dekalkit.

Vid beställning:

-Tala om vilket dekalkit du önskar

(står i anslutning till kittet)

-Vilken skotermodell du har.

-Huv, tank, tunnel

-ev namn och loggo

-egen design?

Ni får ett mail med korrektur att godkänna innan tillverkning av ert dekalkitt sker.

 

Om ni vill ha ert namn eller loggo på dekalkitet, meddela oss. Det ingår i priset även på standardkiten. Förutom högsta kvalitet på dekalkitet så får ni bästa service på köpet. Välkomna!! Här kan ni komma i kontakt med oss:

doroteaaktuellt@gmail.com

 

                                                  
Senast ändrad: 09 januari 2016