Annonsering, annonsera kommusvis, lokal annonsering             

       Här hittar ni flera dekalkit från sledwrap.eu              

 

Våra två digitala tryckar är av märket Risograpf. En HC 5500 som är en fullfärgstryck. Samt en Comcolour . Dessa använder sig av en tryckmetod som kallas inkjet. Det är en kall tryckmetod som är mycket miljövänlig. Vi har två finishers (De som gör foldrar och tidningar) En Svensktillverkad Plockmatic med kapacitet för 44 sidiga tidningar. Samt en Ideal 8304 med 7st olika viknings alternativ.
För tryckjobb med mycket hög finnisch använder vi vår digitaltryck av märket Zerox docucolor 250. Den är utrustad med finischer så att häftes produktion blir mycket snyggt & prisvärd. Vid produktion av affischer, canvastavlor, rollups med mera används vår Canon IPF 8000s. Det är en storformatsprinter som printar med 12 färger för absolut bästa djup och kvalitet.
För produktion av Banderoller, Klistermärken, dekaler, vepor med mera har vi en Roland SP300. Det är en ecosolvent maskin som både printar och skär ut samtidigt. Tillexempel klistermärken. Dessa utskrifter är för utomhusbruk och tål det mesta, mycket bra till bildekor då den kan producera och konturskära mycket komplicerade dekaler. Vid enklare tillverkning av dekaler och skyltar har vi  skärplotterar av märket GCC och Summa.
För schabloner till porslinstryck samt avancerade textiltryck använder vi oss av vår Ricoh sublimerinsskrivare. Samt diverse annat smått och gott som transferpressar, pappersklipp, perforeringsmaskin, pagineringsmaskin med mera.
Vi försöker alltid att vara miljövänliga i vårt arbete. Vi trycker med en miljövänlig metod och de flesta utskick såsom Dorotea-aktuellt trycks på ett lätt 80g papper som görs av återvunnet material.
                                                  
Senast ändrad: 09 januari 2016