Afficher, Banderoller, Reklamskyltar, Fasaddekor, Tryck på muggar, Bildekor, Roll-ups, Dekaler, Klistermärken

Profil
                                                                                       
Affischer, den nästan nödvändiga reklamsaken för att locka besökare!  Vi trycker dessa upp till storlek A0. Ex A3 på glättat 100g papper 30kr/st. 
 
En banderoll används oftast i reklamsyfte för att snabbt få ut en kampanj eller budskap och kan fästas mot fasader, staket, mellan stolpar eller träd. En banderoll är ett enastående verktyg om man vill synas. Vi tillverkar banderoller i olika storlekar och material. Pris från 450kr/m.  Vi har även armerad PVC för mycket lååång livslängd. Se fliken Banderoll
 
                                                   
Bildekor är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att synas. Vi designar och tillverkar olika dekor. Antingen i utskuren vinyl eller så trycker vi och konturskär dem. Vi gör också dekaler för skyltfönster, ljuslådor mm. Pris exempel: Skåpbil typ "caddy, Jumpy mm" dekor sidor med firmaloggan + tel nr 3800kr/exkl moms monterat & klart. Se fliken Bildekor
 
                                                        
Behöver ni klistermärken? Vi trycker och konturskär med den senaste tekniken. Högsta finish med hög slitstyrka till mycket bra priser! 1 eller 1000 st hör med oss först!

Dekaler - klistermärken - etiketter

Vad är egentligen skillnaden mellan dekaler, klistermärken och bildekor? Dekaler är ett stort klistermärke, vi trycker på en vinylfolie som vi sedan skär ut i önskad form. Bilstreamers är en typ av dekal. Bildekor, som även kallas folietexter, är utskuren text som inte har någon bakgrund. Detta gör den perfekt att montera på bilar, båtar, skyltfönster mm. eftersom så färgen på underlaget "lyser igenom" i håligheter i texten/loggan.

Våra dekaler, klistermärken levereras på ark eller rulle, så att du enkelt kan montera dem där du önskar.

Bildekor levereras alltid monterat på monteringstejp, så att du lätt kan sätta upp den själv. Självklart skickar vi även med monteringsanvisningar och tips om hur du monterar bäst.

Bildekaler är inte bara ett roligt sätt att smycka en bil, utan också ett smart sätt att marknadsföra sin verksamhet på. Det finns mängder av bildekaler att välja mellan, från roliga humordekaler till seriösa bildekaler. Du kan både köpa standardiserade dekaler till bilen och skräddarsydda som passar efter just dina behov. Att ha roliga bildekaler är inte lika vanligt idag som under 70- och 80-talet då var och varannan bil i Sverige pryddes med ett lustigt klistermärke, men logotyper och liknande på företagsbilar är fortfarande attraktivt. Det är ett bra sätt att synas och tala om att man finns och hur man nås! 

För prisförfrågan/Beställning: doroteaaktuellt@gmail.com

 
    Tips & Present                                       
Firmans logga på en mugg eller ett foto på barnbarnet till en mugg åt mormor, det mesta är möjligt! Pris på en mugg är125kr inkl moms, vid större antal ring på  0942-106 70 el maila: doroteaaktuellt@gmail.com
                                               
Vi har fått förtroendet av Konsumnord att byta dekor på ett antal av deras butiker i västerbotten & jämtland. Det blir ett vackert äpplemotiv. Inomhus tryckt på transparant folie med en frostad bakgrund. Utsidan av butikerna printas på en vinyl med grå baksida för bästa kvalitét. Tills nu har vi printat och monterat ca 200 m2 folie. Här ovan är det vackra motivet.
 
Skylt i 5mm plast med skuren dekor monterad ovanpå.Stor skylt i plast med monterad tryckt dekor, layout gjord av Dorotea-aktuellt.Tryckt laminerad dekor monterat på 6mm plastskiva.                                                       
Skyltar tillverkar vi i alla möjliga storlekar och sorter. Ring och fråga oss för kostnadsförslag, eller maila: doroteaaktuellt@gmail.com
 
Rollups och Bannerstands  har vi för omgående leverans.

Pris från 650kr. Bra till butiken eller mässan för snygg exponering.

Till startsidan: www.doroteaaktuellt.se