Annonsering, annonsera kommusvis, lokal annonsering             

       Här hittar ni flera dekalkit från sledwrap.eu              

 

Besök gärna vårt bilgalleri för att se några av våra dekalningar.

Här nedan finner ni ett axplock av dekaler & dekor vi tillverkat, alltid under deviset högsta kvalitet till lägst pris. De flesta kunder är återkommande och vi strävar efter goda & långvariga affärsrelationer med ömsesidig förtjänst.

Dekaler i alla tänkbara färger, former och storlekar

Vi trycker alla dekaler i 4-färg och konturskär former helt enligt dina önskemål i den storlek du önskar. Allt vi tillverkar printas med ett eco-solvent bläck som värms in i materialet. Det har en mycket längre hållbarhet än andra vattenbaserade lösningar.

Skylt storlek 4m x 3m. Trycktdekor monterad på uv-beständig abs-skiva.

Många kunder använder sig av dekaler & klistermärken i marknadsföringssyfte, det är ett ypperligt verktyg i jakten på nya kunder. Likväl som att en snygg dekor på firmabilarna troligen är den bästa &  billigaste reklam man kan ha. Vi tillverkar dekaler antingen genom att skära ut dem i vinylfolie eller som tryckt / printad dekal. De tryckta dekalerna kan konturskäras till alla möjliga former.

Tryckta dekaler till BonniersReklamskylt

Dekaler är ett enkelt och bra försäljningsknep för ditt företag. Sätt bara en dekal på din bil och ge bort några stycken till vänner och bekanta och be dem att sätta dem på sina bilar. Se till att packa ner dessa dekaler tillsammans med kundernas varor i påsar eller paket. Ökad kundlojalitet ger ökad försäljning!

Digitaltryckta dekaler till TexacoDekaler tryckta på vinyl till Norrskog.

Vi har kunder som beställer stora volymer av dekaler / klistermärken 2 gånger per år och vi har kunder som köper mycket små serier återkommande, flera gånger under året. Några kunder önskar 1 dekalsats till sin firmabil och vill ha hjälp med layout och naturligtvis hjälper vi till, oftast utan layoutkostnad vid beställning av dekaler. Vi försöker att tillgodose alla våra kunders behov, stora som små.

Klistermärken tryckta på vinyl.Tryckta dekaler på väg ut.

Banderoller - billig och bra exponering

Banderoll är ett mycket bra alternativ för tydlig exponering. Vi erbjuder banderoller till ett mycket bra pris för att erbjuda dig maximal synlighet.

Vi tillverkar alla banderoller i armerad pvc, det är det hållbaraste & tåligaste materialet på marknaden. Vi vet att en banderoll tillverkad av oss kommer att vara till glädje under många år.

En banderoll är enkel & bra när man vill synas tillfälligt, stort och smidigt.

Banderoll på väg ut.

                                                  
Senast ändrad: 09 januari 2016