Annonsering, annonsera kommusvis, lokal annonsering             

       Här hittar ni flera dekalkit från sledwrap.eu              

 

Kuvert

Vi säljer kuvert i alla dess former,  peel and seal. Vi trycker er logotype eller ert namn på kuverten. Lika lågt pris vid 4-färgstryck

Bra reklam, kul och ger ett seriöst budskap.

Pris exempel: C5H2 med klisterremsa 1,05 kr/st tryckta och klara!

Se fliken Kuvert

 

Reklamblad hjälper dig att maximera försäljningen vid de mest avgörande tillfällena – när du har något nytt på gång och vill se till att alla får reda på det. Kanske har du öppnat en ny butik eller restaurang, lanserat en ny produkt, rear ut säsongens produkter eller vill annonsera om ett specialerbjudande eller en kampanj. Berätta nyheterna på reklamblad och se hur kunderna strömmar in. Använd dem för att marknadsföra ditt företag i din omedelbara närhet för att se en omedelbar effekt.Tryck flyers, otroligt enkelt och till fantastiska vilkor.

Broschyrer och reklamblad gör vi i alla möjliga former och storlekar.

Vi fotograferar och sköter layouten helt efter era önskemål. Pris beroende på utformning och material, prata med oss! För pris förfrågan/beställning: doroteaaktuellt@gmail.com

 

 
Dags att trycka broschyr? Presentera er på ett snyggare, snabbare och smartare sätt
Broschyren är ett av de mest traditionella sätten att paketera en presentation, årsredovisning, manual eller kundtidning på.
Genom våra digitalpressar kan vi trycka snyggt, snabbt och kostnadseffektivt i mindre upplagor. Det innebär att du slipper onödiga lagerkostnader och förlegade broschyrer med inaktuell information.

Vi kan erbjuda 7st olika vikningsalternativ på era Broschyrer/Foldrar.

Kommer ni med eget material så går det lika bra!

 

Kontorsmaterial såsom skrivblock, visitkort, kontrakt, fakturor, ordersedlar, journaler,  mm köper ni hos oss. Behöver ni material till en mässa så ordnar vi det också.
Självkarbonerande papper med 1 eller 2 kopior går även att få Paginerade (numrerade).                                   dessa är limmade i färdiga set.

SJÄLVKOPIERANDE SET MED TRYCK
för fakturor - följesedlar - order - kvitton - blanketter - tidrapporter m.m.

Beställ på: doroteaaktuellt@gmail.se

eller ring: 0942-106 70

Till startsidan: www.doroteaaktuellt.se

 

                                                  
Senast ändrad: 09 januari 2016